Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Combining a polygenic score with lifetime exposure to LDL-c and BP to predict lifetime CV risk

Combining a polygenic score with lifetime exposure to LDL-c and BP to predict lifetime CV risk

Lecture - 21 sep. 2020 - Prof. Brian Ference University of Cambridge, UK - Symposium Vasculaire Geneeskunde - NVIVG, 11 september 2020, Zeist

NVIVG 2020 Tijdens het Symposium Vasculaire Geneeskunde op 11 september 2020 in Zeist gaf prof. Brian Ference een lezing getiteld Combining a polygenic score with lifetime exposure to LDL-c and BP to predict lifetime CV risk. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die prof. Brian Ference gaf tijdens het Symposium Vasculaire Geneeskunde op 11 september 2020 in Zeist.

Faculty

Prof. Brian Ference is Director of Research (Professor) in Translational Therapeutics; Executive Director of the Centre for Naturally Randomised Trials; University of Cambridge, UK.

Disclosures

Het Symposium Vasculaire Geneeskunde werd mogelijk gemaakt door Amgen, Novo Nordisk en Sanofi als hoofdsponsors en Bayer, Boehringer Ingelheim, Novartis, Portola en Servier als sponsors. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: