Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
De toekomst van lipidenverlagende therapie

De toekomst van lipidenverlagende therapie

Lecture - 21 sep. 2020 - Prof. dr. Jan Albert Kuivenhoven, UMCG, Groningen - Symposium Vasculaire Geneeskunde - NVIVG, 11 september 2020, Zeist

NVIVG 2020 Tijdens het Symposium Vasculaire Geneeskunde op 11 september 2020 in Zeist gaf prof. dr. Jan Albert Kuivenhoven een lezing getiteld De toekomst van lipidenverlagende therapie. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die prof. dr. Jan Albert Kuivenhoven gaf tijdens het Symposium Vasculaire Geneeskunde op 11 september 2020 in Zeist.

Faculty

Prof. dr. Jan Albert Kuivenhoven is moleculair/celbioloog in het UMCG, Groningen.

Disclosures

Het Symposium Vasculaire Geneeskunde werd mogelijk gemaakt door Amgen, Novo Nordisk en Sanofi als hoofdsponsors en Bayer, Boehringer Ingelheim, Novartis, Portola en Servier als sponsors. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: