Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
MR-DTI voor detectie van (recidief) trombose

MR-DTI voor detectie van (recidief) trombose

Lecture - 21 sep. 2020 - Dr. Erik Klok, internist-vasculair geneeskundige, LUMC, Leiden - Symposium Vasculaire Geneeskunde - NVIVG, 11 september 2020, Zeist

NVIVG 2020 Tijdens het Symposium Vasculaire Geneeskunde op 11 september 2020 in Zeist gaf dr. Erik Klok een lezing getiteld MR-DTI voor detectie van (recidief) trombose. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die dr. Erik Klok gaf tijdens het Symposium Vasculaire Geneeskunde op 11 september 2020 in Zeist.

Faculty

Dr. Erik Klok is internist-vasculair geneeskundige in het LUMC, Leiden.

Disclosures

Het Symposium Vasculaire Geneeskunde werd mogelijk gemaakt door Amgen, Novo Nordisk en Sanofi als hoofdsponsors en Bayer, Boehringer Ingelheim, Novartis, Portola en Servier als sponsors. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: