Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Het einde van therapieresistente hypertensie in zicht?

Het einde van therapieresistente hypertensie in zicht?

Lecture - 23 sep. 2020 - Dr. Wilko Spiering, UMC Utrecht - Symposium Vasculaire Geneeskunde - NVIVG, 11 september 2020, Zeist

NVIVG 2020 Tijdens het Symposium Vasculaire Geneeskunde op 11 september 2020 in Zeist gaf dr. Wilko Spiering een lezing getiteld Het einde van therapieresistente hypertensie in zicht? . De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die dr. Wilko Spiering gaf tijdens het Symposium Vasculaire Geneeskunde op 11 september 2020 in Zeist.

Faculty

Dr. Wilko Spiering is internist-vasculair geneeskundige, UMC Utrecht.

Disclosures

Het Symposium Vasculaire Geneeskunde werd mogelijk gemaakt door Amgen, Novo Nordisk en Sanofi als hoofdsponsors en Bayer, Boehringer Ingelheim, Novartis, Portola en Servier als sponsors. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: