Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Praktische implementatie van SGLT2-remmers in de cardiologische praktijk

Lecture - 29 sep. 2020 - Dr. Christine Oldenburg, internist-endocrinoloog, en dr. Sebastiaan Velthuis, cardioloog - beide Meander MC, Amersfoort - Nationale Hartfalendag - 25 september 2020

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die dr. Christine Oldenburg en dr. Sebastiaan Velthuis gaven tijdens de Nationale Hartfalendag 2020 op 25 september 2020 in Zeist.

Faculty

Dr. Christine Oldenburg – internist-endocrinoloog, Meander MC, Amersfoort

dr. Sebastiaan Velthuis – cardioloog, Meander MC, Amersfoort

Disclosures

De Nationale Hartfalendag werd mogelijk gemaakt door Boehringer Ingelheim, AstraZeneca, Novartis, Pfizer, Bayer, Mundipharma Pharmaceuticals, Roche, Servier en Vifor Pharma. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: