Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Antistolling op de stroke unit

Lecture - 30 nov. 2020 - Prof. dr. Jaap Kappelle, neuroloog, UMC Utrecht - Nationale Antistollingsdag 2020 - 3 november 2020

Nationale Antistollingsdag 2020 Tijdens het symposium op 3 november 2020 in Zeist gaf prof. dr. Jaap Kappelle een lezing getiteld Antistolling op de stroke unit. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die prof. dr. Jaap Kappelle gaf tijdens de Nationale Antistollingsdag op 3 november 2020 in Zeist.

Faculty

Prof. dr. Jaap Kappelle, neuroloog, UMC Utrecht

Disclosures

De Nationale Antistollingsdag werd mogelijk gemaakt door Bayer, BMS-Pfizer, Daiichi-Sankyo en Portola. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: