Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

2020, het jaar van LoDoCo2

Lecture - 6 jan. 2021 - Dr. Arend Mosterd, cardioloog, Meander MC, Amersfoort - WCN congres, Amsterdam, 26 november 2020

WCN 2020 Tijdens het WCN-congres op 26 november 2020 in Amsterdam gaf dr. Arend Mosterd (cardioloog, Meander MC, Amersfoort) een lezing getiteld 2020, het jaar van LoDoCo2. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die dr. Arend Mosterd gaf tijdens het WCN Congres in Amsterdam op 26 november 2020.

Faculty

Dr. Arend Mosterd, cardioloog, Meander MC, Amersfoort.

Disclosures

Het WCN congres werd mogelijk gemaakt door Boehringer Ingelheim, Novartis, Novo Nordisk, Sanofi, Amgen, AstraZeneca, Bayer, BMS-Pfizer en Iqvia. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsoren.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: