Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

New frontiers in atherosclerosis: Connecting lipids & diabetes

Lecture - 6 jan. 2021 - Prof. Kausik Ray, cardioloog , Imperial College London, UK - WCN congres, Amsterdam, 26 november 2020

WCN 2020 Tijdens het WCN-congres op 26 november 2020 in Amsterdam gaf prof. Kausik Ray (icardioloog , Imperial College London, UK) een lezing getiteld **New frontiers in atherosclerosis: Connecting lipids & diabetes**. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die prof. Kausik Ray gaf op 26 november 2020 tijdens het WCN Congres.

Faculty

Prof. Kausik Ray, cardioloog , Imperial College London, UK

Disclosures

Het WCN congres werd mogelijk gemaakt door Boehringer Ingelheim, Novartis, Novo Nordisk, Sanofi, Amgen, AstraZeneca, Bayer, BMS-Pfizer en Iqvia. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsoren.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: