Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

WCN network targets inflammation in CVD: The LODOCO2 trial

Lecture - 6 jan. 2021 - Prof. dr. Jan Hein Cornel, cardioloog, NWZ, Alkmaar / Radboudumc, Nijmegen - WCN congres, Amsterdam, 26 november 2020

WCN 2020 Tijdens het WCN-congres op 26 november 2020 in Amsterdam gaf prof. dr. Jan Hein Cornel (cardioloog ,NWZ, Alkmaar / Radboudumc, Nijmegen) een lezing getiteld **WCN network targets inflammation in CVD: The LODOCO2 trial**. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die prof. Jan Hein Cornel gaf tijdesn het WCN congres op 26 november 2020.

Faculty

Prof. dr. Jan Hein Cornel, cardioloog ,NWZ, Alkmaar / Radboudumc, Nijmegen

Disclosures

Het WCN congres werd mogelijk gemaakt door Boehringer Ingelheim, Novartis, Novo Nordisk, Sanofi, Amgen, AstraZeneca, Bayer, BMS-Pfizer en Iqvia. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsoren.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: