Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Lessons from recent heart failure trials: What are the implications for practice?

Lecture - 11 jan. 2021 - Prof. John McMurray – cardioloog, University of Glasgow, United Kingdom - WCN congres, Amsterdam, 26 november 2020

WCN 2020 Tijdens het WCN-congres op 26 november 2020 in Amsterdam gaf prof. John McMurray (cardioloog ,University of Glasgow, UK) een lezing getiteld Lessons from recent heart failure trials: What are the implications for practice?. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die prof. John McMurray gaf tijdens het WCN congres op 26 november 2020.

Faculty

Prof. John McMurray – cardioloog, University of Glasgow, United Kingdom

Disclosures

Het WCN congres werd mogelijk gemaakt door Boehringer Ingelheim, Novartis, Novo Nordisk, Sanofi, Amgen, AstraZeneca, Bayer, BMS-Pfizer en Iqvia. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsoren.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: