Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Lecture: De rol van vetten, vitamines en dieet bij CVRM

Lecture - 6 juli 2022 - Prof. dr. Marianne Geleijnse, vice-voorzitter Gezondheidsraad en hoogleraar voeding en hart- en vaatziekten, Wageningen Universiteit - 8e Nationale Lipidendag

Nationale Lipidendag 2022 Tijdens het symposium op 14 juni 2022 in Zeist gaf prof. dr. Marianne Geleijnse (vice-voorzitter Gezondheidsraad en hoogleraar voeding en hart- en vaatziekten, Wageningen Universiteit) een presentatie getiteld De rol van vetten, vitamines en dieet bij CVRM Deze video is een recording van de live presentatie.

Disclosures

De Nationale Lipidendag werd mogelijk gemaakt door Amgen, Novaris, Sanofi, Amarin en Daiichi-Sankyo. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: