Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Lecture: Finding a place for fish oil in CVD prevention

Lecture - 6 juli 2022 - Prof. dr. Chris Packard, research and development director, NHS Greater Glasgow & Clyde, Schotland, VK - 8e Nationale Lipidendag

Nationale Lipidendag 2022 Tijdens het symposium op 14 juni 2022 in Zeist gaf prof. dr. Chris Packard (research and development director, NHS Greater Glasgow & Clyde, Schotland, VK) een presentatie getiteld Finding a place for fish oil in CVD prevention Deze video is een recording van de live presentatie.

Disclosures

De Nationale Lipidendag werd mogelijk gemaakt door Amgen, Novaris, Sanofi, Amarin en Daiichi-Sankyo. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: