Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Lecture: Innovating atherosclerosis management: can we stratify plaques (and patients)?

Lecture - 6 juli 2022 - Dr. Michal Mokry, postdoctoraal onderzoeker/associate professor, UMC Utrecht - 8e Nationale Lipidendag

Nationale Lipidendag 2022 Tijdens het symposium op 14 juni 2022 in Zeist gaf dr. Michal Mokry (postdoctoraal onderzoeker/associate professor, UMC Utrecht) een presentatie getiteld Innovating atherosclerosis management: can we stratify plaques (and patients)? Deze video is een recording van de live presentatie.

Disclosures

De Nationale Lipidendag werd mogelijk gemaakt door Amgen, Novaris, Sanofi, Amarin en Daiichi-Sankyo. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: