Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Vrouwen in cardiologie-onderzoek

5' educatie - 26 okt. 2022 - Dr. Biljana Parapid - Belgrado, Servië

Educatieve informatie

In de Cardiovascular Scene Investigation (CSI) serie doen Utrechtse onderzoekers verslag vanaf het ESC congres, vanuit het perspectief van de jonge onderzoeker. Hiertoe voelen zij onderzoekers aan de tand over de gepresenteerde studieresultaten.

Faculty

Dr Parapid is Assistant Professor of Medicine aan de Belgrade University School of Medicine (BUSM), Servië & Honorary Proctor W. Harvey Teaching Professor aan de Georgetown University School of Medicine (GUSM), Washington DC, USA.

De interviewer is Milena Jancev, PhD-kandidaat op de afdeling Vasculaire Geneeskunde aan het UMC Utrecht.

Disclosures

Deze video is opgenomen tijdens ESC 2022 in Barcelona en ontwikkeld onder inhoudelijke verantwoordelijkheid van CVGK. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: