Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Nieuwe cholesterolverlagende therapieën: een blik op de nabije toekomst

3' educatie - 26 jan. 2018 - Amsterdam Symposium on vascular & metabolic disease 2018 - Prof. dr. Kees Hovingh, AMC, Amsterdam

Amsterdam Symposium on Vascular & Metabolic Disease 2018 Prof.dr. Hovingh bespreekt welke technologie momenteel wordt benut voor nieuwe cholesterolverlagende therapieën, en welke aangrijpingspunten veelbelovend zijn.

Educatieve informatie

Deze video is opgenomen tijdens het Amsterdam Symposium op 26 januari 2018 in Amsterdam en is een verkorte weergave van de presentatie die prof.dr. Hovingh daar gaf.

Faculty

Prof.dr. Kees Hovingh is internist-vasculaire geneeskunde en staflid bij de afdeling Vasculaire Geneeskunde van het AMC. Hij is sinds 2012 hoofd van de Clinical Trial Unit van de afdeling en sinds december 2016 waarnemend hoofd van de afdeling inwendige geneeskunde. Prof. dr. Kees Hovingh is visiting professor aan het Imperial College in Londen.

Disclosures

Deze productie is tot stand gekomen op initiatief van CVGK en zonder externe ondersteuning. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de spreker en zijn niet noodzakelijk die van CVGK.

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: