Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Diagnose longembolie door de huisarts

3' educatie - 27 okt. 2014 - Utrecht - Dr. Geert-Jan Geersing

 

 

Dr. Geert-Jan Geersing, huisarts, Universitair Medisch Centrum Utrecht - Julius Center for Health Sciences and Primary Care
Opgenomen: Nationale Antistollingsdag, Utrecht, 2 oktober 2014

Antistollingsdag 2014 Bij twijfel verwijzen huisartsen een mogelijke longembolie vaak door naar de tweede lijn, maar de AMUSE-2 studie laat zien dat huisartsen met de juiste tools de mogelijkheid van longembolie in de helft van de gevallen zelf veilig kunnen verwerpen, betoogt dr. Geert-Jan Geersing (Utrecht).


Slides • 9-10-2014

Diagnostiek VTE: 1e of 2e lijn?

Antistollingsdag 2014 Presentatie Dr. Geert-Jan Geersing – huisarts, UMCU, Julius Center for Health Sciences and Primary Care gehouden tijdens Eerste Nationale Antistollingsdag, 20 oktober 2014, Utrecht  
 

Deel deze pagina met collega's en vrienden: