Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Robuuste voordelen voor CV en been-eventrisico in PAD patiënten op PCSK9 remming

AHA 2017 - Anaheim, CA

3' educatie - 14 nov. 2017 - AHA 2017 - Anaheim, CA - Marc Bonaca - Boston, MA, USA

AHA 2017 PAD patiënten in de FOURIER studie die behandeld werden met de PCSK9 remmer evolocumab lieten een hoger absolute en relatieve CV eventrisicodaling zien, en een grotere daling van events in de benen.

Educatieve informatie

Deze 3 minuten educatie geeft een samenvatting van net gepresenteerde wetenschappelijke data, en is opgenomen tijdens het AHA 2017 congres. Het doel is om kort commentaar te geven, evenals mogelijke implicaties van deze bevindingen.

Faculty

Marc P. Bonaca, MD, MPH is an Associate Physician in Cardiovascular Medicine at Brigham and Women's Hospital, an Assistant Professor of Medicine at Harvard Medical School and an investigator at the TIMI Study Group.

Disclosures

Het AHA journaal is mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van Amgen en Novartis

Lees hier onze verslaggeving over deze analyse

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: