Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Oral anticoagulants for prevention of stroke in atrial fibrillation: systematic review, network meta-analysis, and cost effectiveness analysis

López-López JA, Sterne JAC, Thom HHZ, BMJ 2017

28 nov. 2017

Er worden veel studies gepubliceerd die data presenteren van ervaringen met non-VKA orale anticoagulantia (NOACs) bij patiënten met atriumfibrilleren, inclusief pogingen tot vergelijken van de middelen, hoewel data over directe vergelijkingen niet voorhanden zijn. Omdat CVGK deze niet allemaal apart kan samenvatten, geven we hier een overzicht van de studie-opzet, zodat u gemakkelijk kunt selecteren welke studies relevant voor u zijn.

Volg de link naar het tijdschrift om het artikel online te vinden.

Vind dit artikel online op BMJ

Deel deze pagina met collega's en vrienden: