Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Meeting Impression Symposium Vasculaire Geneeskunde

Meeting Impression Symposium Vasculaire Geneeskunde

Lees en download het verslag.

Dit jaar werd het 16e NVIVG symposium gehouden, met als thema 'Alle neuzen in dezelfde richting'. Tijdens deze bijeenkomst werd aandacht besteed aan de toepassing van richtlijnen die van belang zijn binnen de vasculaire geneeskunde en gevolgen voor de indeling van de zorgketen. Daarnaast werd het probleem van therapieontrouw, de rol van urinezuur in cardiovasculaire ziekte en Nederland als gidsland voor de behandeling van hypercholesterolemie besproken. Ook werd een casuïstieksessie gehouden waarin leden een casus presenteerden waarbij zij afweken van de richtlijnen. De aanwezigen namen zelf ook actief deel aan discussies over richtlijnen binnen de vasculaire geneeskunde.

Download het verslag van het NVIVG symposium 2018

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: