Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Meeting impression Nationale Hartfalendag

Meeting impression Nationale Hartfalendag

Lees en download het verslag.

Op vrijdag 28 september vond de Nationale Hartfalendag plaats, met dit jaar als thema ‘Hartfalenzorg 2018 – van begin tot eind’. Tijdens deze dag stonden hemodynamische veranderingen bij hartfalen (HF) en de behandeling daarvan op de agenda. Daarnaast werden erfelijke vormen van HF en de genetische diagnostiek besproken. Tot slot was een sessie gewijd aan de nieuwe richtlijn voor palliatieve zorg en de implicaties bij HF, belicht vanuit verschillende perspectieven. De Nationale Hartfalendag is een initiatief van de werkgroep HF met als doel de zorg rondom de HF patiënt in Nederland te optimaliseren. Dit landelijke symposium is een belangrijk middel om deze doelstelling in de praktijk te realiseren.

Download het verslag van de Nationale Hartfalendag 2018

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: