Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Meeting impression Nationale Antistollingsdag

Meeting impression Nationale Antistollingsdag

Lees en download het verslag.

Na het succes van de eerste vier edities werd op 6 november 2018 de vijfde Nationale Antistollingsdag georganiseerd. Centraal op deze dag stond optimale behandeling van patiënten die in aanmerking komen voor antistollingstherapie, waarbij wetenschappelijke inzichten en ervaringen uit de praktijk gedeeld werden. Bij deze bijeenkomst waren cardiologen, internisten, (kader)huisartsen en andere cardiovasculair geïnteresseerde beroepsbeoefenaren aanwezig, wat een multidisciplinaire discussie mogelijk maakte.

Download het verslag van de Nationale Antistollingsdag 2018

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: