Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Stem mee over prioritering Europese Cardiovasculaire Onderzoeksagenda

Nieuws - 6 mei 2019

Op verzoek van de Nederlandse Hartstichting vraagt CVGK aandacht voor het volgende:

Vul een online vragenlijst in om bij te dragen aan de Europese Cardiovasculaire Onderzoeksagenda.

De onderzoeksagenda is heel belangrijk om hart- en vaatziekten in Brussel goed op de kaart te krijgen, er financiële middelen voor te verkrijgen en daarnaast natuurlijk ook om in bredere zin goede samenwerking en de juiste focus te stimuleren.

In heel Europa worden betrokkenen opgeroepen om te stemmen, en zo prioritering aan te geven voor de verschillende inhoudelijke thema’s. Het is van groot belang dat een zo breed mogelijke groep zorgverleners, patiënten, onderzoekers en andere belanghebbenden meebepalen met de prioritering.

Geef uw mening via de vragenlijst (Nederlands) Lees het persbericht van de ESC over de vragenlijst

Deel deze pagina met collega's en vrienden: