Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Meeting impression | Nationale Lipidendag

Meeting impression | Nationale Lipidendag

Lees en download het verslag.

Prof. dr. Wouter Jukema opende de dag als één van de voorzitters van de 5e Nationale Lipidendag. Hij stelde dat er genoeg te bespreken was naar aanleiding van een recente aflevering van het tv-programma Radar, waarin de aanbevolen LDL-c waarden in de nieuwe richtlijn cardiovasculair risicomanagement (CVRM) onder de loep werden genomen. Naast wijzigingen in de nieuwe richtlijn CVRM, werden nieuwe ontwikkelingen in de lipidenwereld besproken en in klinisch perspectief geplaatst.

Download het verslag van de Nationale Lipidendag 2019

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: