Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Meeting impression Nationale Antistollingsdag 2019

Meeting impression Nationale Antistollingsdag 2019

Lees en download het verslag.

Tijdens de Zesde Nationale Antistollingsdag werd vanuit veel verschillende invalshoeken de antistollingszorg besproken. Het programma bood presentaties over antistollingszorg in zowel de eerste als tweede lijn. Door middel van casusbesprekingen, vragen en discussies vond er veel interactie plaats tussen de aanwezigen. Zowel de sprekers als het publiek droegen daardoor actief bij aan de multidisciplinaire uitwisseling van wetenschappelijke inzichten, praktische ervaringen, aanbevelingen en visies betreffende antistollingszorg.

Download het verslag van de Nationale Antistollingsdag 2019

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: