Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Value-based health care binnen FH

Value-based health care binnen FH

Lecture - 11 juni 2020 - Zeist - Dr. Jeanine Roeters van Lennep, internist-vasculair geneeskundige, Erasmus MC, Rotterdam - Zesde Nationale Lipidendag, Zeist, 11 juni 2020

Tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist gaf dr. Jeanine Roeters van Lennep een lezing getiteld Value-based health care binnen FH. De lezing werd zowel digitaal als fysiek gepresenteerd. Deze video is een screenrecording van de digitale presentatie.

Educatieve informatie

Deze video is een screenrecording van de digitaal gepresenteerde lezing die dr. Jeanine Roeters van Lennep gaf tijdens de Zesde Nationale Lipidendag op 11 juni 2020 in Zeist.

Faculty

Dr. Jeanine Roeters van Lennep is internist-vasculair geneeskundigein het Erasmus MC, Rotterdam.

Disclosures

De Lipidendag werd mogelijk gemaakt door Amgen en Sanofi als hoofdsponsors en Amarin en Novartis als sponsors. Meningen en interpretaties komen voor rekening van de sprekers en zijn niet noodzakelijk die van CVGK of van de sponsor.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: