Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Meeting Impression Nationale Lipidendag 2020

Meeting Impression Nationale Lipidendag 2020

Lees en download het verslag.

De 6e Nationale Lipidendag vond onder bijzondere omstandigheden plaats. Vanwege de coronamaatregelen mochten 30 mensen live aanwezig zijn bij het congres. Meer dan 100 mensen volgden de Nationale Lipidendag via een online livestream op CVGK.nl. De interactie tussen deelnemers en sprekers had zeker niet te lijden onder het feit dat er maar weinig mensen in de zaal aanwezig mochten zijn. Via de interactieve functies bij de livestream konden ook de mensen die het congres online volgden vragen stellen en meedoen aan polls. Van deze functies werd veelvuldig gebruik gemaakt, waardoor de sprekers goed in konden gaan op reacties uit het publiek. Onderwerpen die tijdens het congres aan bod kwamen, waren onder andere familiaire hypercholesterolemie, triglyceriden, optimaliseren van therapietrouw, en streefwaarden van LDL-verlaging. In deze Meeting Impression vindt u samenvattingen van de presentaties. Tevens kunt u op CVGK.nl slides van de presentaties en video’s van de sprekers bekijken.

Download het verslag van de Nationale Lipidendag 2020.

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: