Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Nationaal Hypertensie Congres 2021

Nationaal Hypertensie Congres 2021

15 dec. 2020

De Nederlandse Hypertensie Vereniging organiseert op vrijdag 18 juni 2021 het Nationaal Hypertensie Congres, met als thema: Hypertensie en cardiovasculair risicomanagement: ‘de essentials’

Agenda

09:25 uur - 16:15 uur

Registratie

Het maximale aantal fysieke deelnemers dat op locatie aanwezig mag zijn, is bereikt. Het is daarom alleen nog mogelijk om ONLINE (live stream) deel te nemen. Indien u op de wachtlijst geplaatst wilt worden voor fysieke deelname, dan kunt u een e-mail sturen aan info@medconinternational.com

U kunt zich hier of via onderstaande link inschrijven.

Let op: het is niet mogelijk om u op vrijdag18 juni ter plekke in te schrijven voor fysieke deelname.

Abstract indienen voor de NHV Gert van Montfransprijs 2021 - deadline indienen abstracts verlengd!

De NHV Gert van Montfransprijs 2021 is bestemd voor (jonge) onderzoekers die het afgelopen jaar hun hypertensieonderzoek hebben afgerond. Kandidaten kunnen tot 1 juni 2021 hun abstract, referentie van gepubliceerd werk (niet verplicht) en CV indienen via info@medconinternational.com.

De jury zal een voorselectie maken en drie kandidaten selecteren die op de wetenschappelijke vergadering van 17 juni uitgenodigd worden hun werk te presenteren.

Voor wie?

Het Nationaal Hypertensie Congres is bestemd voor internisten, cardiologen, huisartsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen en praktijkondersteuners.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij:

Sponsoren

Het Nationaal Hypertensie Congres 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor:

Sponsoren:

Het Nationaal Hypertensie Congres 2021 wordt georganiseerd onder auspiciën van MEDCON International / CardioVasculaireGeneesKunde.nl (CVGK), in samenwerking met de Nederlandse Hypertensie Vereniging.

Het Nationaal Hypertensie Congres 2021 is endorsed door de European Society of Hypertension en de Nederlandse Hartstichting .

Boek NHV

Deel deze pagina met collega's en vrienden: