Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Nationaal Hypertensie Congres 2025

Nationaal Hypertensie Congres 2025

Agenda - 7 feb. 2025 - Figi, Zeist

Op vrijdag 7 februari 2025 organiseert de Nederlandse Hypertensie Vereniging (NHV) het Nationaal Hypertensie Congres. U kunt dit congres bijwonen in Hotel Theater Figi in Zeist.

Agenda

Volgt

Voor wie?

Het Nationaal Hypertensie Congres is bestemd voor internisten, cardiologen, huisartsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen en praktijkondersteuners.

Inschrijven

Volgt

Annulering gaarne per e-mail doorgeven via info@medconinternational.com. Kosteloos annuleren is mogelijk tot twee weken voor aanvang van het congres. Hierna vindt geen restitutie van de eigen bijdrage meer plaats.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

Voor (kader)huisartsen wordt geen aparte accreditatie aangevraagd bij ABC1. Zij mogen per herregistratieperiode 25% geaccrediteerde nascholingsuren buiten het eigen vakgebied volgen. MEDCON International / CVGK.nl zal als aanbieder van de nascholing de presentie van de huisartsen aan het Nationaal Hypertensie Congres vastleggen in GAIA, zodat de nascholingsuren bijgeschreven worden. Voor meer informatie over deze accreditatieregeling, zie de website van de KNMG.

Sponsoren

Het Nationaal Hypertensie Congres 2025 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Volgt

Wetenschappelijke vergadering NHV

Deelnemers aan de wetenschappelijke vergadering op donderdagavond 6 februari 2025 kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van de NHV (secretariaat@nederlandsehypertensievereniging.nl).

NHV jonge-onderzoekersprijs

Jonge onderzoekers die het afgelopen jaar basaal of klinisch wetenschappelijk onderzoek hebben gedaan op het gebied van hypertensie worden aangemoedigd een abstract in te dienen voor de NHV-wetenschapsprijs. Abstracts kunnen ingediend worden bij het secretariaat van de NHV (secretariaat@nederlandsehypertensievereniging.nl). Gekozen abstracts worden gepresenteerd op de wetenschappelijke vergadering op donderdag 6 februari 2025 van 17.00-21.00 uur.

Het Nationaal Hypertensie Congres 2025 wordt georganiseerd onder auspiciën van MEDCON International / CardioVasculaireGeneesKunde.nl (CVGK), in samenwerking met de Nederlandse Hypertensie Vereniging.

Het Nationaal Hypertensie Congres 2025 wordt aanbevolen door de European Society of Hypertension, de Nederlandse Hartstichting en de Nederlandse Federatie voor Nefrologie.

Locatie

Hotel Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Deel deze pagina met collega's en vrienden: