Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Nationale Hartfalendag 2024

Nationale Hartfalendag 2024

Agenda - 27 sep. 2024 - Figi, Zeist

De jaarlijkse Nationale Hartfalendag wordt in 2024 op vrijdag 27 september georganiseerd in Figi, Zeist.

Tijdens de Nationale Hartfalendag wordt een overzicht gegeven van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van hartfalen en de praktische implementatie in de praktijk. Daarnaast is er aandacht voor verschillende vormen van samenwerking bij de behandeling van hartfalen, zowel binnen als buiten het ziekenhuis.

Agenda

Kwaliteit van hartfalenzorg anno 2024

Voorzitters: dr. Vanessa van Empel en dr. Linda van Laake

Voor wie?

De Nationale Hartfalendag is bestemd voor cardiologen, huisartsen, fysiotherapeuten, nurse practitioners, verpleegkundig specialisten, hartfalenverpleegkundigen en andere (para)medici betrokken bij hartfalenzorg.

Inschrijven

U kunt zich hier of via onderstaande link inschrijven.

Annulering gaarne per e-mail doorgeven via info@medconinternational.com. Kosteloos annuleren is mogelijk tot twee weken voor aanvang van het symposium. Hierna vindt geen restitutie van de eigen bijdrage meer plaats.

Accreditatie

Accreditatie is verleend door:

Voor (kader)huisartsen is geen aparte accreditatie aangevraagd bij ABC1. Zij mogen per herregistratieperiode 25% geaccrediteerde nascholingsuren buiten het eigen vakgebied volgen. MEDCON International / CVGK.nl zal als aanbieder van de nascholing de presentie van de huisartsen aan het symposium vastleggen in GAIA, zodat de nascholingsuren bijgeschreven worden. Voor meer informatie over deze accreditatieregeling, zie de website van de KNMG.

Sponsoren

De Nationale Hartfalendag 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Platinum sponsor:

Volgt

Gouden sponsor:

Zilveren sponsor:

Bronzen sponsor:

Locatie

Hotel Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist

De Nationale Hartfalendag 2024 wordt georganiseerd onder auspiciën van MEDCON International / Cardiovasculairegeneeskunde.nl (CVGK)

Klik hier voor de agenda Klik hier om u in te schrijven

Deel deze pagina met collega's en vrienden: