Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Symposium Vasculaire Geneeskunde - NVIVG 2024

Symposium Vasculaire Geneeskunde - NVIVG 2024

Agenda - 6 sep. 2024 - Figi, Zeist

Het jaarlijkse NVIVG-symposium Vasculaire Geneeskunde wordt op vrijdag 6 september in Hotel Theater Figi te Zeist georganiseerd. Het is inmiddels alweer de 22e keer dat dit symposium wordt gehouden. De agenda komt tot stand in samenwerking met de NVIVG.

Het symposium heeft in de afgelopen jaren een vaste plaats verworven binnen de cardiovasculaire nascholingen.

Op 5 september is er voorafgaand aan het symposium een nascholing alleen voor NVIVG-leden. Als NVIVG-lid kunt u zich inschrijven voor deelname op zowel 5 als 6 september.

De agenda komt tot stand in samenwerking met de NVIVG.

Agenda

Volgt

Voor wie?

Het symposium Vasculaire Geneeskunde is bedoeld voor internisten, cardiologen, (kader)huisartsen, verpleegkundig specialisten, apothekers en andere cardiovasculair geïnteresseerde beroepsbeoefenaren.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij:

Voor (kader)huisartsen is geen aparte accreditatie aangevraagd bij ABC1. Zij mogen per herregistratieperiode 25% geaccrediteerde nascholingsuren buiten het eigen vakgebied volgen. MEDCON International / CVGK.nl zal als aanbieder van de nascholing de presentie van de huisartsen aan het Nationaal Hypertensie Congres vastleggen in GAIA, zodat de nascholingsuren bijgeschreven worden. Voor meer informatie over deze accreditatieregeling, zie de website van de KNMG.

Inschrijven symposium NVIVG-leden en niet-leden

Volgt

Sponsoren

Het symposium Vasculaire Geneeskunde 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsors:

Volgt

Sponsors:

Volgt

Locatie

Hotel Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist

Deel deze pagina met collega's en vrienden: