Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Online avondprogramma - Behandelmogelijkheden voor (anti)stolling: toepassingen in de praktijk

Online avondprogramma - Behandelmogelijkheden voor (anti)stolling: toepassingen in de praktijk

Cardiovasculaire Casuïstiek en Innovatie

Agenda - 16 okt. 2024

Op woensdag 16 oktober organiseert CVGK.nl een interactief online avondprogramma op basis van casuïstiek. Het thema is ‘Behandelmogelijkheden voor (anti)stolling: toepassingen in de praktijk’.

De doelstelling is om op basis van herkenbare casuïstiek de implicaties van nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar praktische toepassingen. In de opzet van deze compacte webinar streven wij naar voldoende ruimte voor interactie tussen sprekers en online deelnemers.

Agenda

Volgt

Doelgroep

Deelname aan het online programma is mogelijk voor cardiologen, internisten, physician assistants, (kader)huisartsen, verpleegkundig specialisten en overige medische beroepsbeoefenaren met een interesse in antistolling.

Inschrijven

Volgt

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

Voor (kader)huisartsen is geen aparte accreditatie aangevraagd bij ABC1. Zij mogen per herregistratieperiode 25% geaccrediteerde nascholingsuren buiten het eigen vakgebied volgen. MEDCON International / CVGK.nl zal als aanbieder van de nascholing de presentie van de huisartsen aan dit avondprogramma vastleggen in GAIA, zodat de nascholingsuren bijgeschreven worden. Voor meer informatie over deze accreditatieregeling, zie de website van de KNMG.

Sponsoren

Volgt

Deel deze pagina met collega's en vrienden: