Cardiovasculaire Geneeskunde.nl
Nationale Lipidendag 2024

Nationale Lipidendag 2024

Agenda - 23 mei 2024 - Figi, Zeist

Wegens het succes van de voorgaande edities, wordt op donderdag 23 mei 2024 de tiende Nationale Lipidendag georganiseerd in Hotel Theater Figi in Zeist. Nieuwe ontwikkelingen in de lipidenwereld zullen worden besproken en in klinisch perspectief geplaatst. Deze dag wordt georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse Lipiden Academie (NLA) en in samenwerking met de Dutch Atherosclerosis Society (DAS).

Het symposium is mede geïnitieerd vanuit de CVGK - PANORAMA multidisciplinaire expertwerkgroep, gericht op het formuleren van aanbevelingen voor het behandelen van patiënten met recidief cardiovasculair risico.

Voor wie?

De Nationale Lipidendag is bedoeld voor internisten, cardiologen, verpleegkundig specialisten en andere cardiovasculair geïnteresseerde beroepsbeoefenaren.

Agenda

Volgt

Inschrijven

Volgt

Accreditatie

Accreditatie is verleend door:

Voor (kader)huisartsen is geen aparte accreditatie aangevraagd bij ABC1. Zij mogen per herregistratieperiode 25% geaccrediteerde nascholingsuren buiten het eigen vakgebied volgen. MEDCON International / CVGK.nl zal als aanbieder van de nascholing de presentie van de huisartsen aan het Nationaal Hypertensie Congres vastleggen in GAIA, zodat de nascholingsuren bijgeschreven worden. Voor meer informatie over deze accreditatieregeling, zie de website van de KNMG.

Sponsoren

De Nationale Lipidendag 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsors:

Volgt

Sponsors:

-Volgt

Deel deze pagina met collega's en vrienden: