Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

FOURIER: onderzoekersbijeenkomst 16 juni 2014

John Kastelein en Wouter Jukema

10' educatie - 23 juni 2014 - Heemstede - John Kastelein en Wouter Jukema

Op 16 juni 2014 was er een live webcast voor Nederlandse onderzoekers in de FOURIER-studie. In de webcast geeft prof. John Kastelein (internist, AMC Amsterdam) een clinical update over de studiemedicatie en prof. Wouter Jukema (cardioloog, LUMC Leiden) vertelt over de procedures in de studie, in het bijzonder voor wat betreft statines. 

Wie de uitzending gemist heeft, kan hem via deze website alsnog zien. De passcode die nodig is voor het bekijken van de webcast is aan de onderzoekers toegestuurd. Heeft u deze passcode niet (meer) en doet u mee aan de FOURIER-studie, stuur dan een e-mail naar info@medconinternational.com met uw naam, functie en BIG-nummer.
 

Start video

Deze inhoud is bedoeld voor medische professionals. Om dit te bekijken is registratie noodzakelijk. Registreer gratis voor onbeperkte toegang tot ons educatief materiaal.
De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: