Cardiovasculaire Geneeskunde.nl

Is ApoB-meting belangrijk voor de praktijk? - Pro en contra

3' educatie - 15 sep. 2014 - IVG, Zeist, 12 september 2014 - Frank Visseren en Jeanine Roeters van Lennep

 

 

Dr. Jeanine Roeters van Lennep (internist / vasculair geneeskundige, Erasmus MC, Rotterdam), prof.dr. Frank Visseren (internist, UMC Utrecht) en Lotte Kaasenbrood (arts-onderzoeker, UMC Utrecht)
Opgenomen: IVG Symposium, Hotel Theater Figi Zeist, 12 september 2014


IVG 2014 Dr. Jeanine Roeters van Lennep (Rotterdam) en prof.dr. Frank Visseren (Utrecht) debatteerden op het IVG symposium over de voors en tegens van een ApoB-meting om het cardiovasculair risico te voorspellen. Lotte Kaasenbrood interviewt de opponenten en wil weten of er consensus is bereikt.

 
Slides • 9-10-2014

Het is niet nuttig om apoB te meten in de dagelijkse klinische praktijk

IVG 2014 Prof.dr. Frank Visseren (internist, UMC Utrecht) debatteerde met dr. Jeanine Roeters van Lennep (internist, Erasmus MC, Rotterdam) over de vraag of het nuttig is om apoB te meten in de dagelijkse klinische praktijk.

Slides • 9-10-2014

Het is nuttig om apoB te meten in de dagelijkse klinische praktijk

IVG 2014 Dr. Jeanine Roeters van Lennep (internist, Erasmus MC, Rotterdam) debatteerde met Frank Visseren (internist, UMC Utrecht) over de vraag of het nuttig is om apoB te meten in de dagelijkse klinische praktijk.
 

De informatie en gegevens die verstrekt worden in dit programma zijn bijgewerkt en correct ten tijde van de ontwikkeling van het programma, maar zijn mogelijk onderhevig aan wijzigingen.

Deel deze pagina met collega's en vrienden: